Zinzino

Zinzino 1. Csomag

2022.03.09 19:10
Horváth Katinka Viktória
Zinzino 1. Csomag

Véégre. Megérkezett a várva várt első csomag. Az első dolgot, már a BalanceTest előtt is elkezdhetem kipróbálni, amit nagyon-nagyon vártam.

 

Rendelési oldalam: https://www.zinzino.com/2011122249/HU/hu-HU

Itt van a gyönyörű, igényes csomagom tartalma: (képek alatt beillesztem a termékek rendelési linkjét,ha ti is szeretnétek kipróbálni őket)

        Tudjátok  mi az igazán szuper? A BalanceOil és a BalanceOil+ 300 ml több ízben is kapható: Narancs-citrom-            mentol, vanília, grapefruit-citrom-lime, citrom

És a mai napon kezdem a SkinSerum tesztelését elsősorban az arcomon

Nagyon vártam, ugyanis pillangó erythema szokott kijönni az arcomon. Van, amikor csak enyhe, van amikor elég vörös. Jelenlegi állapotomat az arcomról alább beillesztem nektek szűrők és módosítások nélkül és 1-2 hét múlva újra készítek képet.

Letekertem a kupakot és meglepődve tapasztaltam, hogy egyszerűen használható pumpás kivitelű.

Azért is tesztelem az arcomon, ugyanis nemcsak az öregedést lassítja jelentős mértékben, hanem körömvirág kivonatának köszönhetően gyulladáscsökkentő hatású is, úgyhog valószínűleg a pillangó erythema szövődményeit is csökkenti, valamint fellángolásakor csökkenteni fogja a gyulladást vagy ritkábban fog kiújulni. Meglátjuk...Mindenképpen jelentkezem az eredményekkel.

Az alábbi linkeken rendelhetőek és minden információ elolvasható róla:

Itt az arcom, ne ijedjetek meg :D Ez az induló állapotom. A legutóbbi fellángolás eredménye sajnos eléggé látható, a kiütések nyomai szépen kivehetőek még így esti fényben is. Tapintása apró gödrös.

Hát ideje elkezdeni a változást azt hiszem. Egy pici borsónyit oszlattam el az arcmon. Melegséget éreztem úgy 10 percig, ez jóleső melegség volt. A hidratáció már így 1 óra elteltével érezhető, puhább lett a bőröm, elkezdett dolgozni a szérum. Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeimet, de ez a mai első kenés biztatásra ad okot.

Természetesen, ha bármi kérdésetek van,elérhető vagyok és a termékek kedvezményes törzsvásárlói csomagokban is elérhetőek és partneri csomagban is lehet vásárolni, ehhez keressetek meg nyugodtan és segítek.

Holnap csinálom a tesztet. Segítségemre Radnóti Mária szponzorom lesz. Holnap mesélek, ha elvégeztük és mit tanultam még.

Webáruház készítés