Zinzino

Kezdetek

2022.03.03 07:00
Horváth Katinka Viktória

Úgy gondoltam, mielőtt bármibe is belekezdenék, leírom, kik vagyunk mi és nagyjából felvázolom az állapotunkat.

Hozzáteszem én elég kritikus vagyok mindenfajta étrendkiegészítővel. Annyi mindent próbáltam az évek alatt, hogy beleuntam. 

Nos kezdeném a mi történetünket. 

    Először is saját történetemmel indítok, ugyanis 14-17 éves koromban szörnyű hasfájások kínoztak, amire a dokik csak legyintettek: "Biztos pszichés". Többször voltam bent vakbélgyanúval emiatt. Sosem találtak semmit.

     18 évesen átkerültem felnőtt orvoshoz, ő elküldött minden releváns vizsgálatra. Sehol semmi, mígnem egy fiatal sebész kezébe nem kerültem, aki felvetette az ötletet, hogy mi lenne, ha megnéznénk laparoszkópiával. Ez még is történt és találtak is:folyadékgyülem és gyulladás. Ez kínzott évekig, amivel nem foglalkoztak. Ennek a sebésznek köszönöm az életet. Ha tovább fajult volna, lehet ma már nem vagyok ezen a világon.

     Ezután viszonylag jól alakultak a dolgok egészség terén. 2014-ben volt egy vetélésem, korai terhesség volt, amiről nem is tudtam. Ott közölték, hogy nekem nem lehet gyerekem vagy nagyon kis eséllyel. Hát nem voltam boldog. Bár akkor még nem is voltam felkészült egy gyermekre, pláne, hogy szakításközeli kapcsolatban voltam, ami meg is történt 2015-Ben. A távkapcsolat sajnos nem működött, így az akkor párom más karjában talált menedéket.

     Több okból is sajnos át kellett iratkoznom levelező tanfolyamra az egyetemen és hazaköltöztem. Egy darabig ment is így a tanulás és dolgoztam mellette gyári munkásként. Ebben az évben ismerkedtem meg a szerelmemmel, aki gyermekeim apja lett.

     2 gyermekem született, 2016-ban Viktor, 2017-ben Andriska. Nem lehet gyerekem....És lám mégis két gyönyörű fiam lett.

     Történetem így már kiegészül velük is.

Jelenleg 2021-ben Viktor 5 éves, András pedig 4 éves.

Folytatás következik....

Webáruház készítés