Zinzino

1 hete BalanceOil+ és SkinSerum

2022.03.17 17:40
Horváth Katinka Viktória

Ígértem, hogy érkezem a BalanceOil + és a SkinSerum egyehetes tapasztalataival.

Rendelési oldalam:

https://www.zinzino.com/2011122249/HU/hu-HU

 

Saját tapasztalat:

     Első napon egész nap lazacízű volt a szám, pedig narancsos olajat vettem, de hát egy ilyen olajnak milyen íze is lehetne :D De másnapra már megszoktam és már nem is érzem. + ráiszok valamit, egy kis rostos lét vagy ízesített vizet, esetleg teát.

     Bármilyen furcsa erről beszélni, hát az emésztésem változott jó irányba. Még nem a legjobb, de már a 3. napon sokkal jobban éreztem magam, nem volt puffadásom. Azt szögezzük le, hogy étrendet nem változtatok a teszt időszaka alatt, azt eszem, ami jól esik és az inzulinrezisztenciám is megengedi. 1 hete nem ég a gyomrom olyan erősen, talán, ha kétszer ha ittam Salvus vizet és ennyi.

    A SkinSerum esetében látható változást még nem észleltem, viszont az erythema nyomainál simább lett a bőröm, nincs annyi kis göcsörtöm, mint volt :)

Nálam ennyi érezhető változás volt, remélem ennél még jobb is lesz :) Mindenképpen folytatom

Gyerekeken észlelhető változások:

     Az nekem mindenképpen pozitívum, hogy nem kell többmindent adnom nekik és így biztos, hogy nem felejtem el adni nekik és megvan a kellő D-vitamin adag is.

     A nagyfiamon (ADHD) egy enyhe változást észleltem, sokkal kedvesebb és elfogadóbb lett a dolgokkal és nem vitatkozik annyit. Apukája is furcsállotta ezeket az új dolgokat. Emellett el kell mondjam, hogy nem szeret rajzolni, festeni, eddig unalmas volt neki. Most itthon van, mert beteg, tehát a külső tényező kizárva. Minden napunk eddig úgy megy, ahogy eddig, mert nekik muszáj a napirend. De 3 napja rajzol és fest és szerepjátékozik kis katonákkal. Szóval kreatívabb lett. Remélem ritkulni is fognak még az ADHD-s tünetei.

     Andriska (Autista) már keményebb dió lesz. Sajnos tegnap volt egy nagy kitörése, ami nagyon rossz volt és sokáig is tartott. Rég volt neki ilyen. Viszont tudom, hogy mi volt a kiinduló dolog. Először volt neki olyan, hogy ő ment közösségbe és a bátyja nem, mert beteg. Ilyen még nem volt sosem. Ma már rendeződött, mert a bátyus elkísérte. De már legalább apróságok miatt nem jön elő ez a nagyon hosszú roham, fejét már nem üti ilyenkor.  

     Viszont ugye neki vannak étkezési gondjai, ami által az emésztése hullámzó és van amikor nagyon kemény a széklete, van, amikor nagyon híg. Most 4 napja rendszeres lett és normál állagú és jelzi is nekem a dolgot. Hát kimondottan örültem, mert sokat szenvedett, főleg a kemény széklettel. És reggelente már ő hozza nekem a kis adagolót a vitaminjáért. 

    Szóval mindenképpen folytatni fogjuk a tesztelést.

Legközelebb 2 hét múlva érkezem eredményekkel.

Addig is olvasgassatok, böngésszétek a termékeket, rendelési oldalam:

https://www.zinzino.com/2011122249/HU/hu-HU

Keressetek nyugodtan, bármi kérdés, óhaj, sóhaj lenne . :)

 

Webáruház készítés