Zinzino

Balancetest nap

2022.03.12 10:00
Horváth Katinka Viktória
Balancetest nap

3.10-én megtörtént a BalanceTest elvégzése.

Kedves szponzorom mindenben segített. Tulajdonképpen olyan, mint egy cukormérés. semmilyen fájdalommal nem jár. Alig várom az eredményt.

Itt tudjátok ti is megvenni:https://www.zinzino.com/2011122249/HU/hu-HU/products/Health/Balance/309000

Természetesen törzsvásárlói és partneri csomagban is elérhető. Keressetek bizalommal :)

Még teljesen új vagyok a Zinzino világában, ezért a teszt elvégzését rábíztam szponzoromra.  Jöjjenek a képek a tesztről.

     A 2 kis szaggatott vonalú köröcskébe kell becseppentteni a vércseppeket és hagyni megszáradni, aztán mehet a légmentesen lezárt tasakba, majd a borítékba, amit a postán fel is lehet adni. A teszten van egy azonosító, melyet beírva majd ellenőrizhetjük az ereményt. A teszt teljesen anonim.

     A Zinzino mindenre gondolt, nemcsak, hogy 2 tűt adnak, hozzá, hátha nem sikerül elsőre annyi cseppett a körökbe cseppenteni, hanem egy cuki, picike sebtapaszt is kapunk.

     Alig várom az ereményt, amit majd az orvosomnak is el tudok vinni. Kíváncsi leszek, mert biztosan az arányom is közrejátszik az állapotomban.

     Hamarosan érkezem az immunológiai és laboreredményekkel, amiből látszódni fog majd mit és mennyit ajánlott majd szednem, innom. Valamint a Balancoil+ első heti tapasztalataival is érkezem. Szintén 3.10-én kezdtük el fiaimmal a BalanceOil+-t. 17-én jövök, ha van, ha nincs ennyi idő alatt változás.

     Addig is böngésszétek a termékeket, mert mindenre találunk megoldást, elkerülve a sok máj-és vesekárosító gyógyszert. Igaz, hosszabb idő, mire változik a szervezet, de szerintem megéri. Én személy szerint mindig feladtam minden ilyesmit idő előtt, de mivel biológusnak készültem, és tudom, hogy minek milyen hatása lesz, és tanulmányozom a termékeket, ezért most nem hagyom annyiban az egészségem.

Még egy őszinte dolog, amit senki nem mer beismerni: Tipikus olyan vagyok, mint sokan mások sajnos, hogy akkor kapok észbe, amikor már baj van. Sosem hittem el ezeket, de hát az ember szereti a saját bőrén megtapasztalni a bajt ezek szerint. Ebben én sem vagyok különb, de talán még menthető ez az állapot valamilyen szinten. Hát buta voltam, beismerem. Ti ne legyetek...mentéstek, ami menthető....

Rendelési oldalam:

https://www.zinzino.com/2011122249/HU/hu-HU

Keressetek nyugodtan, bármi9 kérdés, óhaj, sóhaj lenne . :)

 

Webáruház készítés